Update deel 3

Hey allemaal,

 

Ondertussen is er al flink wat gebeurd, dus tijd voor een nieuwe update.
Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij bellicon Nederland, het klikt erg goed met iedereen die daar werkt en ik word erg vrij gelaten in mijn werkzaamheden. Het is soms best vreemd om te bedenken dat ik daar als freelancer werk en niet als werkneemster, hierdoor kan ik mijn bedrijf verder ontwikkelen en dat is natuurlijk geweldig!

Afgelopen donderdag 16 mei heb ik mijn eerste workshop gegeven bij de stichting Pavones. Het was best een beetje wennen om een workshop te geven aan dames die de Nederlandse taal niet volledig machtig waren. Ook hadden ze niet allemaal een leesbril bij hen (ze waren de 50 lentes al gepaseerd!) en om vervolgens uit te leggen dat ze hun eigen creativiteit mochten gebruiken voor ‘hippe sieraden’ was best een uitdaging.
Gisteren (maandag) kwam ik weer langs voor een workshop en de dames die er gisteren waren zijn echte natuurtalenten!

Het maken van sieraden vonden ze erg ontspannend en ze vonden het geweldig om te ervaren dat ook zij sieraden konden maken. De sieraden die er momenteel uit voortkomen hebben hier en daar nog een kleine aanpassing nodig, maar dat regel ik achter de schermen.

workshop sieraden maken

Dit is het resultaat van Khadra (groen/beige) en dat van mijzelf (zwart/wit/grijs). Het was de eerste keer dat ze sieraden maakte en ik ben echt onwijs trots op haar. Hij is namelijk meteen goed, de kleurcombinatie is prachtig en de steen zit goed ingesloten. Well done Khadra!

Ik ben hard op zoek naar verkooppunten waar de sieraden verkocht kunnen worden. Als jij een winkel of webshop weet zou je ons dan willen connecten? Alvast bedankt!

 

Tot snel weer!

Liefs,
Mieke

Leave a Reply