Update over zaken deel 2

Hey allemaal,

Leuk dat je er weer bent om je neus in mijn zaken te steken! Love it!

Vorige week heb ik jullie verteld over hoe de zaken er toen voor stonden.
O.a. mijn eerste netwerkborrel, het wachten op een pakketje en de samenwerking met Stichting Pavones.

Het pakketje kwam gelukkig op donderdagavond binnen! Wat een opluchting was dat, ik wachtte er al een flinke tijd op. Er zijn maar weinig dingen leuker dan een pakketje openen maken waarvan je weet dat ze boordevol Swarovski glimmers zitten! Materiaal om 23 paar oorbellen te maken, heerlijk!

De netwerkborrel vond ik toch best een beetje spannend, ik moest daar pitchen voor een groep ondernemers. Vreemd genoeg vonden een aantal mensen dat ik klonk als een stewardess (joh!!) dat leverde een aantal leuke gesprekken op. Hier en daar heb ik een visitekaartje uitgedeeld en heb een leuke dame ontmoet die ook sieraden maakt. Volgende maand ga ik er weer heen en proberen om nog wat meer mensen te spreken. Je weet immers nooit wie je tegenkomt!

Mijn contact met de Stichting Pavones loopt heel goed! Het is nog een beetje puzzelen met de dagen waarop de workshops gegeven gaan worden, maar dat gaat helemaal goed komen. Begin mei gaan we spijkers met koppen slaan.

Ook moest ik begin vorige week op sollicitatie gesprek voor een parttime freelance klus, ik ben aangenomen voor deze klus. Op 25 april is mijn eerste werkdag en ik ga daar twee dagen per week aan de slag. Ik verzorg daar alle online marketing (social media, blog, webshop etc.) en allerlei ad hoc klusjes waarbij hulp nodig is. Een grote uitdaging!

Ik zal midden mei weer een update geven! Ik ben nu al benieuwd hoe het er dan voor staat…

Geniet van je dag!

Liefs,
Mieke

Leave a Reply