Waarom het zo stil is

Hey allemaal,

Deze update is wat minder leuk dan de voorgaande!

Begin juni ben ik betrokken geraakt bij een botsing. Er is iemand achterop gebotst waardoor ik ook weer door ben gerold en mijn voorganger lichtjes heb geraakt. Mijn auto was eigenlijk total loss (economisch oftewel de reparatie was het niet waard financieel gezien) maar gelukkig stemde de verzekering er toch mee in dat mijn auto gemaakt zou worden. Fijn zo’n garagehouder die kan kletsen als brugman.

Zelf heb ik helaas nek/schouder/rug klachten overgehouden aan de botsing. Hierdoor ligt de sieraden productie dus eigenlijk helemaal stil. Ik heb erg weinig energie en mijn concentratie is nu ook niet zoals het was. Waardoor ik het niet volhoud om met kleine kraaltjes etc in de weer te zijn.
De webshop hou ik wel open omdat deze sieraden al gemaakt zijn en alleen maar opgestuurd hoeven te worden. Maar momenteel geef ik geen workshops, maak ik geen sieraden, update ik de webshop niet, hou ik mijn social media kanalen niet bij.

Wel ben ik nog steeds werkzaam als freelancer alleen helaas minder uren dan eerst het geval was.
Mijn meeste energie gaat hier in zitten omdat ik dan zeker weet dat er inkomsten zijn, ook voor de lange termijn natuurlijk. Daarnaast loopt mijn uitkering af over 2.5 maand dus dan valt er weer een stukje zekerheid weg.

Oftewel… het gaat allemaal niet zo fijn! Maar mijn gezondheid moet ik voor mijn grote passie Jewels from Above stellen. Hoe vervelend en moeilijk dit ook is. Eerst weer goed in mijn vel zitten (lichamelijk en geestelijk!) en dan zal ik alles weer rustig oppakken.

Ik hoop dat er snel een positieve update is!!

 

Liefs,
Mieke

Leave a Reply