Welkom en even voorstellen

Hey,

Wat ontzettend leuk dat je even de tijd neemt om dit stukje te lezen! Welkom op mijn website, ik wil mijzelf graag voorstellen zodat je weet wie ik ben en wat ik doe.

Ik heet Mieke en ben 29 jaar (the big 3-0 is coming up soon!) ik woon onder de rook van Schiphol in een klein schattig idyllisch boerendorpje. Daar woon ik met mijn drie katten in een appartementje/bovenwoning. Tot december 2015 was ik werkzaam als cabin manager bij easyJet. Hierna kwam ik helaas in de WW terecht, na flink wat wikken en wegen besloot ik de sprong te wagen om mijn eigen bedrijf te beginnen.

De naam Jewels from Above heb ik ergens in 2011 al gekozen voor mijn sieraden, ik wilde graag iets met betekenis. Het moest in het Engels en met een subtiele christelijke hint. Mijn inspiratie komt immers van bovenaf, dus zonder al te zweverig te klinken kwam ik uit op Jewels from Above.
Als klein meisje was ik al graag bezig met het in elkaar rijgen van armbandjes, toen ik 18 was en op Marktplaats aan het rondsnuffelen was kwam ik een rubriek tegen waar ze sieraden materiaal verkocht. Ik durfde er niet aan te beginnen, maar je raadt het al ;-) ik deed het toch. Mijn moeder had nog een hele collectie kraaltjes, draad en tangetjes dus ik kon meteen aan de slag.

Zoals alles in het leven is de verkoop van sieraden altijd met behoorlijke pieken en dalen geweest, er waren tijden dat ik altijd met een giga hoeveelheid sieraden in mijn tas liep omdat ik ze aan alles en iedereen verkocht waar ik kwam. Er zijn tijden geweest dat ik totaal geen inspiratie had en niet wist hoe ik uit mijn inspiratieloze dalletje moest kruipen.
Maar toch ben ik nooit gestopt met het maken van sieraden, het is mijn grote passie.

Omdat ik jullie graag ook een kijkje achter de schermen wil geven en jullie mee op ondernemers reis wil nemen zal ik elke vijf dagen een blogpost online zetten.

Liefs Mieke

Leave a Reply