Wie zijn wij

Op de pagina ‘wat wij doen‘ kan je lezen wat wij precies doen, maar het is natuurlijk ook leuk om te weten wie dat allemaal doet!

Mieke
Mieke de Galan

Mieke, dat is mijn naam en ik ben de eigenaresse van Jewels from Above, als jong meisje was ik al bezig met kraaltjes en dat werd een regelrechte verslaving. Ik krijg ontzettend veel energie wanneer ik andere mensen kan helpen, dat was ook een absolute vereiste binnen mijn eigen onderneming. Vrouwen kunnen opbouwen, niet alleen een goed gevoel geven wanneer ze de sieraden dragen maar echt iets fundamenteels veranderen in het leven van anderen. Mijn vriendin Leslie gaf mij het idee om met asielzoekers te gaan werken, helaas bleek dit zo ontzettend ingewikkeld in elkaar te steken dat het niet haalbaar was. Maar het zette mij wel aan het denken en het duurde niet lang voordat ik een plan op papier had, na contact te leggen met de gemeente werd ik in contact gebracht met diverse stichtingen die vrouwen helpen om uit hun isolement te komen. Precies wat ik ook wilde doen!

Ik maak nog steeds sieraden en deze zijn ook te koop in de webshop, van alle door mij gemaakte sieraden die worden verkocht gaat 12,5% in de pot voor het team. Hiervan worden o.a. de boodschappen gedaan voor de gezamenlijke maaltijden, maar worden ook verjaardagscadeautjes gekocht. Ik praat graag in de ‘wij’ vorm want ondanks dat ik als ZZPer sta ingeschreven, het resultaat bereik ik niet in mijn eentje.

Meer over Mieke kan je lezen in de blogs die worden geplaatst, heb je een vraag aan mij stuur dan een berichtje via het contactformulier of mail mij!

Melanie
Melanie Reerds Fotografie

Melanie is dé fotograaf van Jewels from Above, zij heeft een eigen bedrijf Melanie Reerds Photography  waar zij op geheel eigen wijze mensen fotografeert. Het gaat bij haar om persoonlijkheid en emoties oftewel puurheid. Omdat het natuurlijk veel leuker is om twee bedrijven te hebben, is Melanie ook begonnen met Beloved Photography. Waarbij zij koppels en bruiloften op de foto zet, natuurlijk met een warm en liefdevol gevoel.  Haar denkwijze en creatieve geest sluiten perfect aan bij die van Jewels from Above. Melanie en Mieke zijn vriendinnen dus het was niet moeilijk om een fotograaf te kiezen, wel was het natuurlijk de vraag of Melanie ook productfotografie wilde doen. Gelukkig had ze wel zin in een uitdaging en met als resultaat prachtige foto’s.

Je kan contact opnemen met Melanie via haar website.

Wanneer er meer informatie is over het team (de groep vrouwen die de sieraden gaan maken) zal dit zo snel mogelijk op de website komen te staan. Zoals het er nu voor staat is er in de week van 10 april meer info!