Workshop

Wil jij met een groep vriendinnen een gezellige workshop sieraden maken volgen bij Jewels from Above?
Dat is natuurlijk mogelijk. Misschien kan ik beter zeggen een workshop oorbellen maken, Jewels from Above lijkt wel oorbellen specialist te worden! Natuurlijk mag je ook wat anders maken!

Prijs: €37,50 per persoon
Locatie: in een straal van 30 kilometer rond Schiphol (Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam) daarbuiten in overleg
Duur: ongeveer 3 uur
Minimale groepsgrootte: 3 personen
Maximale groepsgrootte: 6 personen
Materiaal: Swarovski Kristal, Echt Zilver en Miyuki Delica seed beads
Wat je gaat maken: Oorbellen of een ketting met een Swarovski Hart

17 919

Tijdens de workshop sieraden maken gaan we oorbellen maken met de speciale peyote stitch. Je kiest je eigen Swarovski steen en vervolgens leer ik jullie stap voor stap hoe je deze techniek toepast.
Je kan je creativiteit de vrije loop laten door zelf te kiezen voor wel of geen franje, diverse kleuren combinaties en welk oorbelhangertje je wilt. Aan het eind van de workshop heb jij een mooi paar chique oorbellen.

Heb jij geen gaatjes of hou je niet van oorbellen? Maar wil je wel graag sieraden leren maken? Geen probleem! Dan gaan we samen een mooie ketting maken.
received_10153949612359000

En mocht het je niet lukken om jouw sieraad tijdens de workshop af te maken dan neem je je werk gewoon mee naar huis en ga je daar verder!

Wil je een workshop boeken of meer informatie, neem dan contact met mij op!

Op de pagina ‘wat doen wij‘ kan je meer lezen over de workshops die worden gegeven aan vrouwen in Uithoorn met het oog om deze vrouwen te helpen om te integreren in de samenleving.